Kawan2

Isnin, 2 September 2013

IT Dept @ Delloyd Open House

Memang makan sampai lebam la bila IT wat open house. Mana taknye, makan-makan dari pagi sampai petang. Menu pagi sampai petang adalah meehoon goreng, nasi impit, kuah kacang, rendang ayam, puding roti, rojak buah, koktel, kuih-kuih. After lunch pulak makan sate. Kitorang jemput sume kawan-kawan dari department lain termasuklah abang long aku (Deputy CEO) kat depan nunnn. Tersengih-sengih die dapat makan free....hihihi. Ala, bukan die tak tau budak-budak IT ni memang kaki makan terutamanya kerepeksss. Sampai penat dah die komplen tiap kali masuk opis kitorang,"Saya sudah kate, jangan makan keropok". Kitorang tak pasti pulak apakah keropok itu merbahaya atau tak, tapi yang pasti kitorang wat bodo je.....hahaha.






MiMi "2" ADIA

2 ulasan:

theolrascal berkata...

shiema,

.. betul ke ada jemput semua dept?

Shiema berkata...

Mr.OR,

Planning asal just inter dept je....tapi bila tengok hasil tuaian di hari kejadian, melimpah ruah.....hihihi