Kawan2

Selasa, 11 November 2014

Delloyd 30th Anniversary Dinner

Finally.......selesai sudah acara kemuncak untuk Delloyd 30th Anniversary dengan berlangsungnya majlis dinner di Sunway Lagoon Resort & Spa. Delloyd bagi pelepasan keluar awal pada staff yang dijemput.....tapi aku rasa tak awal mane pun. Yela, pukul 5 petang baru boleh keluar opis....abis tu, nak balik rumah, nak mandi, semayang, mekap bagai......nak ke Sunway lagi n mengadap jalan jem....pukul 7 malam dah kene ade kat sane....huhuhu. Tibe-tibe aku dapat 1 idea, aku tak balik rumah n bersiap dari opis je....so dah jimat mase kat situ....pukul 545 aku dah bertolak keluar dari opis.



630 petang aku dah sampai n register. Ramai giler tetamu, mostly big-big customer yang memang sah-sah aku tak kenal...hihihi. Al kisahnya, majlis bermula lewat, lama gila nak kene tunggu....kalo ikut schedule, 730 malam dah start, tapi 830 malam baru la pintu dewan dibuka. Naik mabuk jugak aku berdiri lelama tengah orang ramai tu. Nasib baik ade toilet ngan surau.....lari dulu lah sementara pintu dewan dibuka. Ntah sape punye idea la nak suruh orang ramai berimpit-impit kat luar dewan sambil berdiri lelama, sampai one of customer dah mengamuk sebab berdiri lama sangat.
Luar dewan

Oleh kerana ni dinner corporate n just entertain customer n vendor, rase buhsan memang tak boleh disangkal lagi....huhuhu. Yang aku boleh buat, borak-borak jap ngan vendor, makan n keluar masuk g toilet. Bila dah hujung-hujung majlis, baru la ade show yang best sikit...mase tu dah menyandar macam ular sawa kekenyangan.


View dalam dewan

Stage

Menu





Sand art performance by Esther Yap

Sand art performance by Esther Yap

Goodies


MiMi "2" ADIA rasa macam majlis syiok sendiri.

2 ulasan:

theolrascal berkata...

Shiema,

Lama dah saya baca entry ini baru sekarang ni terasa nak komen.

Saya percaya mereka mereka yang di sebalik tabir yang telah menjayakan sesuatu event juga akan merasakan kepuasan nya yang tersendiri.

Tahniah..

Shiema berkata...

Hi En OR,

Agree..! :)
BTW, harapan saya nak tengok En OR naik pentas malam tu ambil award hancur berkecai sebab En OR dah syiok2 pergi bercuti kan....hahaha